JET-SOL Liga 12. forduló

DVTK - Haladás-Viktória FC 3-2 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 100 néző. Játékvezető: Bálint Kata Tünde (Ancsin Zoltán, László István Sándor)
DVTK: Schildkraut - Balázs Cs., Kaldaridou, Nagy F., Boros - Vachter, Kostova, Sandu, Barker - Vig, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
Haladás-Viktória FC: Bíró B. - Manhart, Siklér, Horti B., Kovács V., Kiss Zs., Tálosi, Szakonyi, Balogh H., Öreg, Rácz Zs. Megbízott vezetőedző: Cătălin Azoiței

Csere: Kovács V. helyett Tóth A. I. az 58., Vig helyett Balogh D. a 75., Siklér helyett Sitku R. a 86. percben.
Sárga lap: Bradić a 30., Boros a 32. percben.
Gólszerző: Barker (1-0) a 26., Barker (2-0) a 62., Rácz Zs. (2-1) a 71., Manhart (2-2) a 86., Sandu (3-2) a 90+2. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Mindenekelőtt szeretném megköszönni a csapat nevében is a szurkolóknak az egész éves kitartó buzdítást! Örülünk, hogy a női labdarúgó csapatot is megszerették. A mérkőzés jól indult, vezettünk 2-0-ra, majd két pontrúgásból kaptunk két gólt. Mind a két szituáció előtt nagyot hibáztunk. Mivel sokat dolgoztunk a győzelemért, a végén a szerencse is mellénk állt, így az utolsó pillanatban egy szögletből sikerült gólt fejelnünk. Elégedett vagyok az egész fél éves teljesítménnyel, büszke vagyok a lányokra. Mindent el fogunk követni tavasszal annak érdekében, hogy bajnoki döntőt tudjunk játszani – sok néző előtt - ebben a fantasztikus stadionban.