Összefoglaló 2020. február 1., szombat

DVTK FUX - Gödöllő 3:1

A pályaválasztó jog felcserélésének köszönhetően az NB I. Liga alapszakaszának 7. fordulójában a Gödöllő együttesét fogadta a DVTK FUX. Toma Sándor lányai egyre javuló játékkal folyamatosan őrölték fel ellenfelüket, és végül magabiztosan 3:1 arányban tartották itthon a győzelemért járó pontokat.

DVTK FUX - Gödöllő 3:1


Női Röplabda NB I Liga, alapszakasz, 7. forduló

DVTK FUX - Gödöllői RC 3:1 (22, -23, 16, 18)

Miskolc, Generali Aréna 250 néző. Játékvezető: Sík Barbara, Szél Márta Judit.
DVTK: Sitku, Topor, Kiss E., Donaghy, Kovács, Szajkó. Csere: Dömsödi (liberó), Kundrák, Bertók (liberó). Szakmai igazgató: Toma Sándor. 

A mérkőzés részletes statisztikája itt olvasható.

Edzői értékelés

Toma Sándor: - Egységesek voltunk, tudtuk játszani az alapjátékunkat. Amivel jobbak voltunk ma este a Gödöllőnél, hogy jobban bírtuk erővel, ellenfelük a negyedik szettre érezhetően elfáradt. Úgy gondolom, hogy a kilátogató nézők jó mérkőzést láthattak, mindkét csapat nagyon igyekezett. Kellenek az ilyen összecsapások, ezekből tudunk építkezni a jövőre nézve. Ezúttal kevesebbet cseréltem, de örültem annak, hogy Kundrák Eszter jól szállt be a játékba, és Kovács Edina is meghatározó volt.

A sorsolás szeszélye folytán a következő, 15. fordulóban is a Gödöllő lesz a DVTK FUX ellenfele. A mérkőzés február 8-án szombaton 18 órakor kezdődik a Generali Arénában.