Beharangozó 2020. február 28., péntek

DVTK FUX - MÁV Előre-BERICAP 3:0

Péntek este folytatódtak a Női Röplabda NB I Liga alapszakaszának küzdelmei a DVTK FUX számára. Toma Sándor lányai a MÁV Előre-BERICAP gárdáját fogadták és magabiztos játékkal 3:0 arányban diadalmaskodtak ellenfelük felett.

DVTK FUX - MÁV Előre-BERICAP 3:0


Női Röplabda NB I Liga, alapszakasz

DVTK FUX - MÁV Előre-BERICAP 3:0 (25, 10, 26)

Miskolc, Generali Aréna 200 néző. Játékvezető: Villás Tibor Richárd, Csizmarik József.
DVTK: Sitku 3, Topor 15, Leidgeb 4, Donaghy 11, Kovács Edina 4, Szajkó 3. Csere: Dömsödi (liberó), Bertók (liberó), Kiss E. 4, Kundrák, Tamás-Szabó, Sitkey 1. Szakmai igazgató: Toma Sándor. 
MÁV Előre: Martinez 1, Busa 17, Szabó L. 2, Zolnai 1, Kiss A. 8, Crespi 7, Csere: Kovács Evelin (liberó), Berkó 1, Budai, Borostyán. Vezetőedző: Farkas Mihály Tamás.

A mérkőzés részletes statisztikája itt olvasható.


Edzői értékelések

Toma Sándor: - Nagyon örülök a 3:0-ás győzelemnek. Az első és a harmadik szett kicsit izgalmasra sikerült. Az első szettben több ponttal is vezettünk már, mégis magunkra húztuk az ellenfelünket, de végül a lélekjelenlétünknek köszönhetően a kritikus szituációkban a magunk javára billentettük a mérleg nyelvét. Igyekeztem a cseréimnek is játéklehetőséget nyújtani, és éltek is ezzel.

Farkas Mihály Tamás: - A héten gyakorlatilag az orvos állította össze a csapatot. Az elmúlt kétben egy vírusos megbetegedéssel küzdünk, emiatt nem egyszer három-négy játékossal edzettünk. Ehhez képest az első és a harmadik szett egészen elfogadható volt, sajnálom, hogy a szoros végjátékokban nem sikerült legalább az egyiket behúzni. A második szettben nagyon megszervált minket a DVTK. Nagyon jó csapat volt ma az ellenfelünk, sok sikert kívánok neki az Extraligába való feljutáshoz. 


A DVTK FUX a következő bajnoki mérkőzését idegenben vívja március 7-én szombaton. A Palota RSC elleni összecsapás 17 órakor kezdődik Budapesten.